Website Links

Overzicht van fabrikanten en sites welke door Solinas Benelux BV worden vertegenwoordigd.
Informatie over contactloze sensoren en instrumenten voor vele toepassingen en oplossingen vindt u op deze websites. Heeft u vragen over uw specifieke applicatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Website

Website Solinas Benelux BV

Solinas Benelux BV

Website van SOLINAS BENELUX BV, de startpagina voor meer informatie omtrendt contactloze meetoplossingen voor temperaturen, afstanden, snelheid, ….

Website MachineDokter.nl

Machinedokter

Webshop voor machineonderhoud. Hou uw machines draaiend en verban stilstand en storingen met pro-actief onderhoud. In samenwerking met de instrumentatie en oliereinheids experts van Solinas Benelux B.V.

Website Lase Industriele LaserTechniek

LASE Industrielle Lasertechnik GmbH

Oplossingen voor breedte, lengte en dikte metingen zijn terug te vinden in de automatisering voor voorraadbeheersing, staalindustrie en bulkopslag. Vele havenkranen of bovenloopkranen zijn voorzien van LASE lasersensoren voor botsbeveiliging of automatische besturingssystemen…

Website Land Instruments

Land Instruments

LAND contactloze infrarood thermometers voor het meten, registreren en bewaken van temperaturen of temperatuurverschillen. LAND Instruments levert een totaalpakket van pyrometers tot industriële lijnscanners, warmtebeelcamera’s en calibratiebronnen…

Website Comeco Instrumentatie

Comeco Group

COMECO Instrumentatie, producent van bekende en traditionele meetinstrumenten. Het gehele instrumentatielijn, van meetsensoren tot uitleesunits/displays en van voeding tot schakelmateriaal staat vermeld op deze website…

Website Moduloc Intl

Moduloc Control Systems Limited

Moduloc HotMetal Detectors, schakelpunten gebaseerd op temperatuur. Robuuste Industriële contactloos instrument welke geïntegreerd kan worden in een systeem..

Naast bovenstaande producten en oplossingen, is Solinas Benelux BV gespecialiseerd in oliereinheid en de filtratie van smeerolie, hydrauliekolie, diesel, biodiesel, koelvloeistoffen en water. U bespaart geld en arbeid op uw onderhoud door gebruik te maken van de juiste filtratie technieken. Met oliefiltratie van Kleenoil, Schroeder of Kleentek gaat u actief de strijd aan om oxydatie, vuil-, water- en slijtagedeeltjes tegen te gaan. De verschillende filtratie mogelijkheden laten ons vrij een juiste keuze te maken uit elektrostatische filtratie, dieptefiltratie en verschillende procesfiltratie technieken. Solinas stemt deze verschillende filtratie techniek af om uw specifieke applicatie voor oliefiltratie, dieselfiltratie, procesfiltratie, snijoliefiltratie naar de juiste reinheid te brengen.  Solinas Benelux heeft de mogelijkheden en kennis om u een deskundig advies te geven volgens de huidige ISO reinheidsclassificaties.

Comments are closed.