Portable Thermometer

Cyclops 160B Landcal Calibration Source

Cyclops L serie 

High quality portable infrared thermometers with logger functionality…

Kalibratie

Portable Primary and Reference standard calibrationsources…

Wilt u een offerte aanvragen en/of meer informatie?

Infrarood Portable Thermometers of Draagbare Thermometers

De portable thermometers / pyrometers van Land Instruments meten contactloos temperaturen en zijn sterk applicatie gericht. De portable thermometers / pyrometers worden voornamelijk geleverd aan de staal-, glas-, cement-, asfalt-, en vele folie- producerende industrieën. Door de grote kwaliteit van het optisch lenzenstelsel worden wereldwijd hoge nauwkeurigheden gerealiseerd. De specifieke contactloze applicatie thermometers / pyrometers zijn al meer dan zestig jaar van uitstekende kwaliteit waardoor de positie van LAND ongeëvenaard is. Naast LAND Instruments levert Solinas Benelux BV een totaal pakket van draagbare thermometers / pyrometers vanaf -50°C tot aan 3000°C

Bel ons op of schrijf een e-mail voor informatie aangaand onze opleidingsmogelijkheden voor contactloos temperatuur meten.

Het uitgebreide productenpakket en zijn verdergaande applicatie kennis/specialisatie drageb al vele jaren bij tot het verbeteren van vele productieprocessen, het toe laten nemen van productie of verhogen de veiligheid in voornamelijk de staal-, glas-, cement-, asfalt-, en vele folie- producerende bedrijven. De allernieuwste lijnscanners en de allernieuwste spot thermometers / pyrometers van “SOLONET” laten zien waarom LAND Instruments de “prefered vendor” is. Ook bij de twee grootste staalbedrijven in de Benelux. Na veel testen en vergelijkingen kunnen wij daadwerkelijk zeggen dat u voor contactloze temperatuurmeters / pyrometers de best mogelijke resultaten en de hoogst nauwkeurigheid realiseert met LAND Instruments.

Solinas Benelux BV streeft altijd naar de beste service met de beste producten voor uw specifieke applicatie.

Comments are closed.